Prodaja Трособан стан, District 2, Città di Hồ Chí Minh, Vijetnam, Ha Noi Highway

Prodaja - Cod. 40794

  • Tipologija: Трособан стан
  • Oblast: 118 m²
  • Sobe: 5
  • Sprat: 30

Уживајте на врху ексклузивног интегрисаног развоја. Препустите се узбудљивом низу малопродајних и гастрономских посластица. Купујте своје омиљене марке на петоспратном малопродајном подијуму и залихе својих намирница у супермаркету. Повежите се са децом на отвореном игралишту или се опустите у спа центру у центру лепоте и велнеса - једноставно можете толико тога видети и учинити сваког дана.
Довољно паркинг место у омјеру 1: 1 за апартманске јединице и паркинг место.
Врхунски начин живота у одмаралишту са широким спектром модерних садржаја: два базена од 50 метара, лењи базен, два дечија базена, стаза за трчање на 400 метара, зеленило за голф, небеска башта, салон за забаву, вишенаменска соба, сала за филмове и гимназија итд.
Природно осветљење и вентилација за ходник и предворје.
Бујно уређење пружа модерно одмаралиште-животно окружење.
Заснован спој са 24-часовном сигурношћу и потпуном резервном снагом.
-----------
Смештено у подручју развијеног и завршеног саобраћаја.
Смештен у прометном и модерном подручју. Насупрот томе је пројекат Мастерисе Лумиере Риверсиде, пројекат Мастери Ан Пху.
Брзо се повежите са Тхао Диен КДТ са 3 минута, местом које поседује многе врхунске пројекте некретнина, висококласне стамбене четврти, успехе и многе друге врхунске садржаје.
Изграђено на месту станице метроа Лине 1. Пројекат ће након пуштања у рад донети много нових могућности путовања, што ће позитивно утицати на вредност некретнина.
Потребно је неколико минута да се путује до пројекта Саигон Спортс Цити - Кеппел Ланд, градско подручје Тхи Тхием, спортско подручје Рацх Цхиец (где се одржавају Сеа Гамес 31), Тханх Ми Лои, ...
-----------
Сви станови су дизајнирани у складу са зеленом површином, повећавајући способност апсорпције природне светлости и ветра у стану. Ово помаже прозрачном животном простору, у складу са природом, и штеди енергију.
------------
Инвеститор Естелла Хеигхтс је Кеппел Ланд - предузеће Кеппел корпорације, једног од водећих мултинационалних предузећа у Сингапуру.

ZABILJEŽENI POSJETI ZA MJESTO OVU NAJAVU

Posete podeljene prema državama posetilaca

Promena intervala podataka

Saznajte više o ovoj nekretnini


REALIGRO FREE ADVERT
Želim da primam najnovije informacije o sličnim ponudama
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Poništi
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB